Mor el periodista i professor Carlos Pérez de Rozas

17/08/19
Comparteix aquesta informació

A la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona havia fet classes en el Màster en Periodisme Esportiu, en el Postgrau en Periodisme Esportiu i en el Grau en Periodisme

Mor el periodista i professor Carlos Pérez de Rozas

El fotògraf, periodista i professor Carlos Pérez de Rozas ens va deixar aquest estiu. Tercera generació de la reconeguda saga de fotògrafs i periodistes, Pérez de Rozas va formar part de l’equip fundador d’El Periódico l’any 1978. Actualment, el periodista col·laborava a Mundo Deportivo i al programa d’Esport3 i Catalunya Ràdio “El club de la mitjanit”. A banda de la seva tasca periodística, Pérez de Rozas es va dedicar a la docència, i impartia classes a la Universitat Pompeu Fabra, a la Universitat Ramon Llull i a UIC Barcelona, amb la qual estava vinculat des del curs 2010-2011. 

A la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona havia fet classes en el Màster en Periodisme Esportiu, en el Postgrau en Periodisme Esportiu i en el Grau en Periodisme, impartint les assignatures de Disseny i Fotoperiodisme. Aquest curs passat, havia impartit Periodisme Esportiu i Deontologia Periodística en el Grau en Periodisme.

Pérez de Rozas va començar la seva carrera professional el 1970 a la revista Destino i entre el 1975 i el 1986 va liderar l’àrea de disseny del Diari de Barcelona. A més de participar en el naixement d’El Periódico, Pérez de Rozas també va ser en els inicis de l’edició catalana d’El País i l’any 1989 va redissenyar La Vanguardia, del qual va ser director d’art i director adjunt fins al 2008. 

Des de UIC Barcelona donem el condol més sincer a la família i preguem una oració per la seva ànima.