Música, teatre, premis i celebració a la Festa de fi de curs

10/06/16
Comparteix aquesta informació

El passeig de la Fontana del Campus Barcelona es va omplir ahir de música, premis, i ambient festiu durant la Festa de fi de curs que va organitzar el Vicerectorat de Comunitat Universitària per celebrar el final del curs.

Música, teatre, premis i celebració a la Festa de fi de curs

La festa va començar amb la representació a l’Aula Jardí de l’obra de teatre Barcelona Experience que el Grup de teatre va estrenar per Sant Jordi. L’obra és un recorregut per Barcelona guiat per una família argentino-madrilenya d’Arganzuela, una parella d’enamorats d’Oviedo i una instagrammer russa. Tots són protagonistes de “Barcelona Experience”, un programa de televisió que els ofereix l’oportunitat de gaudir d’una experiència exclusiva, emocionant i inoblidable pels indrets més emblemàtics de la Ciutat Comtal.

El públic es va traslladar tot seguit al passeig de la Fontana on va tenir lloc el lliurament de premis dels concursos i els campionats que s’han celebrat durant tot el curs.

La festa va acabar amb l’actuació de cinc grups, tots compostos per alumnes de UIC Barcelona. Quatre van ser musicals: amb Alfonso Ruata, Eduardo del Campo y Leandro Alvarado, de tercer de Comunicació Audiovisual (que va tornar a actuar més tard); Alfred Garcia, de primer de Comunicació Audiovisual, i Marcos Puig, Oriol Anglada, Carles Raiteri i Ramón Pedret, d’Arquitectura. També hi va haver una actuació de màgia a càrrec  de Pau Borrell, de segon d’Humanitats i Educació Primària.

Santi Jou, del Servei d’Informació i Admissions, i Elena Santa María, responsable de la Unitat d’Avaluació i Innovació Docent, van ser els encarregats d’animar i conduir la vetllada.