Neix la Càtedra Dentsply Sirona - UIC Barcelona, centrada en la recerca interdisciplinària en el sector dental

31/01/19
Comparteix aquesta informació

La nova Càtedra té l’objectiu de fomentar la recerca, la formació i la divulgació

Neix la Càtedra Dentsply Sirona - UIC Barcelona, centrada en la recerca interdisciplinària en el sector dental
La Universitat i Dentsply Sirona, empresa referent a escala internacional en recerca, desenvolupament i formació clínica en Odontologia, han reforçat la seva col·laboració amb la creació de la nova Càtedra Dentsply Sirona - UIC Barcelona.
 
Dirigida pel Dr. Miguel Roig, responsable de l'àrea de Restauradora Dental de la Facultat d'Odontologia, i per Luis Pascual per part de Dentsply Sirona, la Càtedra neix amb l'objectiu d'establir vies de cooperació i de desenvolupament conjunt entre totes dues entitats. Per a això es realitzaran activitats conjuntes de recerca, formació i divulgació, des d'un punt de vista interdisciplinari, abastant les àrees de Restauradora, Ortodòncia, Periodòncia, Cirurgia/Implants i Endodòncia.
 
Una de les primeres iniciatives que es portaran a terme és el Projecte Fellowship. Aquest projecte permetrà formar professionals nacionals i internacionals perquè es converteixin en referents dels seus projectes de recerca en cada àrea, i contribueixin així a la transferència de coneixement en el sector dental. 
 
També s'impulsarà el curs de formació continuada “Cirurgia reconstructiva en implants: maneig de teixit dur i tou. Hands-on en model animal i en cadàver”. Aquest curs permetrà revisar de manera sistemàtica totes les tècniques quirúrgiques complexes en implantologia avançada, perquè els professionals puguin mantenir actualitzats els seus coneixements.