Neix la nova revista de l'IESF: 'Family Insight'

14/06/13
Comparteix aquesta informació

L'Institut d'Estudis Superiors de la Família ha editat una nova revista de publicació trimestral: 'Family Insight'. La nova publicació pretén ser un focus de divulgació de l'estudi sobre la família del mateix institut, així com un canal d'unió amb els Alumni.

Neix la nova revista de l'IESF: 'Family Insight'

Com indica en la presentació la mateixa Montserrat Gas, directora de l’Institut d'Estudis Superiors de la Família, al llarg de les pàgines de la nova revista es pretén oferir una “visió de la família des de dins, amb un enfocament profund i alhora actual dels grans temes que l’afecten avui”.

En la publicació hi ha continguts de reflexió, notícies i tendències en l’àmbit familiar, eines per a pares i educadors, entrevistes als Alumni i una agenda d’activitats de l’Institut i del sector.

El primer número de la revista ofereix un article de reflexió publicat per la Dra. Belén Zárate, vicerectora de Comunitat Universitària de la UIC, titulat “La família i l'ètica de la cura”, així com una entrevista a l’Alumni del MEF i directora de l‘Àrea d’Educació del Centre Universitari Villanueva, Glòria Gratacós. Així mateix, s’exposen entre d’altres, algunes de les línies d’investigació actuals de l’IESF en un article signat pel Dr. Ignasi de Bofarull, o un especial sobre les tendències actuals en l’àmbit familiar, publicat per Javier Vidal-Quadras, sotsdirector de l’IESF .