Nou curs en línia: Assentaments Humans en Situacions d’Emergència, en associació amb la Creu Roja

27/04/16
Comparteix aquesta informació

La School of Architecture de UIC Barcelona imparteix, en associació amb la Federació Internacional de les Societats de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja (FICR), un nou curs en línia en castellà titulat: Assentaments Humans en Situacions d’Emergència. Aquest nou curs és possible gràcies a la formalització d’un conveni de col·laboració acadèmica entre totes dues entitats: la signatura d’aquest acord converteix UIC Barcelona en universitat associada a la FICR.

Nou curs en línia: Assentaments Humans en Situacions d’Emergència, en associació amb la Creu Roja

El curs Assentaments Humans en Situacions d’Emergència està dirigit a professionals del sector interessats a treballar en organitzacions d’ajuda humanitària d’emergència, i postconflicte com a curs independent. Combina aprenentatges teòrics i pràctics per dotar els participants amb les aptituds necessàries per liderar i coordinar unitats de refugi sobre el terreny en contextos de desastres naturals, així com oferir una resposta humanitària adequada en assentaments d’emergència.

Aquesta primera edició s’impartirà del 29 de juny al 25 de juliol de 2016 i tindrà un quadre de professors del Master of International Cooperation in Sustainable Emergency Architecture de UIC Barcelona i experts amb una llarga experiència professional. Aquest curs es duu a terme des de fa vuit edicions en anglès de forma presencial a UIC Barcelona. La posada en marxa d’aquest curs en línia i en castellà obre les portes de UIC Barcelona a tota l’àrea hispanoparlant de Llatinoamèrica, on són freqüents les situacions d’emergència per desastres naturals com terratrèmols o huracans, entre d’altres.

Més informació i sol·licitud d’admissió