Nou material audiovisual per al Digital Media Studios

23/09/16
Comparteix aquesta informació

La Facultat de Ciències de la Comunicació ha adquirit nou material audiovisual per al Digital Media Studios, amb el qual els alumnes de la Facultat treballaran des del primer dia en equips adaptats a les necessitats del mercat laboral. 

Nou material audiovisual per al Digital Media Studios

Entre el nou material audiovisual, destaquen deu càmeres Sony Alfa7 II ambòptiques 18-200 mm, un adaptador Metabones per a òptiques Canon, filtres UV i ND, bosses de transport, targetes SD de 32 GB i trenta bateries. També s’ha reforçat l’equipament de vídeo amb cinctrípodes Manfrotto Pro 546BK i ròtules d’alumini MVH502A.

Així mateix, s’han renovat deu estacions d’edició de vídeo professional amb estacions de treball HP Z240 amb 32 GB de RAM, pantalles de vint-i-set polzades, teclats especials per a la edició de vídeo amb Premiere Pro, altaveus Yamaha autoamplificats i microfonia per locutar. Totes les estacions es podran utilitzar amb Adobe Creative Cloud, incloent-hi Premiere Pro, After Effects, Photoshop, Audition, etc. A cinc d’aquestes estacions es manté l’Avid Media Composer, un programa d’edició de vídeo, per la seva presència al mercat televisiu i cinematogràfic. A més de les deus sales d’edició íntegrament equipades, la Facultat ha adquirit vint-i-cinc llicències més d’Adobe CC per a l’aula B214. 

A l’estudi de ràdio s’han substituït les estacions de servidor i emissor per actualitzar tot el sistema deDalet i la targeta de so. També s’ha afegit la possibilitat de poder llançar en directe qualsevol contingut en línia, gravar entrevistes per Skype o connectar el smartphone a la taula de mescles. Com a novetat, el conductor del programa disposarà d’un ordinador a la peixera (part de l’estudi on es realitza el control del programa) per poder modificar l’escaleta del programa a temps real.