Nova edició del curs “Climate Concrete II. Concrete Porous Walls Project with CEMEX Research Group in Switzerland”

28/06/17
Comparteix aquesta informació

La càtedra d’Edificació Industrialitzada i Medi Ambient (CEIM) de UIC Barcelona, en associació amb el grup de recerca CEMEX-Suïssa, torna a posar en marxa una assignatura optativa titulada “Climate Concrete II. Concrete Porous Walls Project with CEMEX Research Group in Switzerland”.

Nova edició del curs “Climate Concrete II. Concrete Porous Walls Project with CEMEX Research Group in Switzerland”

El curs és una assignatura optativa per als alumnes de l’ESARQ - School of Architecture de UIC Barcelona i està obert als estudiants d’Arquitectura d’altres universitats com un curs de la formació contínua.

L’objectiu de la assignatura és demostrar les enormes possibilitats del formigó porós amb relació a la millora del comportament energètic de l’edifici i la qualitat de l’aire al seu interior.

Els alumnes desenvoluparan una fórmula específica de formigó i dissenyaran un sistema constructiu de millora per a l’envoltant de l’edifici. Finalment, es desenvoluparà un prototip del sistema proposat a escala real per realitzar les proves de laboratori i validar el comportament del material i la proposta en els diferents escenaris.

Al final de l’assignatura, els vuit millors estudiants participaran en un taller de sis dies, impartit pel grup de recerca CEMEX a Brugg, Suïssa.

Aquesta segona edició del curs es desenvoluparà cada dilluns de 12 h a 15 h des de l’octubre de 2017 fins al gener de 2018 i tindrà un quadre de professors de la càtedra CEIM i experts del grup de recerca CEMEX-Suïssa.

Informació bàsica

Cada dilluns d’octubre de 2017 a gener de 2018

Crèdits: 3 ECTS d’optativa per a estudiants de l’ESARQ - School of Architecture de UIC Barcelona o 3 ECTS convalidables de Formació Contínua

Obert a tots els estudiants d’escoles d’arquitectura

Preu total: 90 euros

 

Més informació i inscripcions:

 

http://www.uic.es/ca/estudis-uic/esarq/climate-concrete-porous-walls