Nova edició del Taller Vertical, un compromís amb la societat i la ciutat

10/06/16
Comparteix aquesta informació

S’obren les inscripcions per a la nova edició del Taller Vertical que tindrà lloc a principis de setembre i que marca l’inici del curs 2016-2017 de la School of Architecture de UIC Barcelona. Durant aproximadament deu dies, tots els alumnes de primer a cinquè de carrera es barregen en diversos equips, dirigits per arquitectes joves reconeguts del panorama nacional, per dur a terme un exercici real d’arquitectura amb finalitat social.

Nova edició del Taller Vertical, un compromís amb la societat i la ciutat

Sota el títol Doggy Bag: la reutilització dels recursos condemnats i el domini públic, el Taller Vertical d’enguany neix amb l’objectiu de donar una segona vida a mobles i altres objectes de rebuig. Es vol conscienciar sobre la reutilització d’objectes i de les matèries primeres que els conformen. Els elements que dissenyin i produeixin els diferents equips s’exposaran al carrer, i ocuparan l’espai públic, d’acord amb l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona, ​​i amb el suport de la Fusteria Puigdellivol. Les peces produïdes pels alumnes seran després cedides a col·lectius i associacions amb vocació social.

El Taller Vertical es farà del 5 al 13 de setembre de 2016, i està obert als alumnes de la School of Architecture de UIC Barcelona, ​​als estudiants d’Arquitectura d’altres universitats i als alumnes de batxillerat que vulguin tenir un primer contacte real amb la carrera d’Arquitectura. L’escola ofereix cinc places gratuïtes als alumnes de batxillerat que vulguin participar en aquesta nova edició.

Més informació i inscripcions: www.uic.es/ca/esarq/taller-vertical-2016/presentacio