Comença una nova edició dels màsters sobre 'venture capital' i sistemes de producció

20/09/18
Comparteix aquesta informació

Els alumnes han assistit a la sessió de benvinguda abans de fer la primera pràctica del curs acadèmic.

Comença una nova edició dels màsters sobre 'venture capital' i sistemes de producció
A la sessió de benvinguda

La Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona ha inaugurat una nova edició del Master’s Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity i del Màster Universitari en Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció.

Aquest 17 de setembre, els corresponents responsables de màster han donat la benvinguda als nous alumnes. D’una banda, el nou director del Master’s Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity, Rafael Tena, va presentar les línies principals del programa acadèmic acompanyat de la degana de la facultat, Marta Mas, i del soci responsable de private equity a KPMG Espanya, Fernando García. Junts van abordar la importància d’aquests estudis i la seva confluència a la ciutat de Barcelona. Després d’un descans, van fer la primera pràctica del curs a càrrec de la professora Noelia Jiménez.

D’altra banda, el mateix dia, la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials també va presentar als seus nous alumnes el Màster Universitari en Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció. En concret, la directora Jasmina Berbegal acompanyada de la coordinadora Dolors Gil van ser les encarregades de traslladar a les desenes d’estudiants els itineraris, assignatures i sessions formatives per treure el màxim partit als estudis de màster.