Nuria Chinchilla: “El lideratge ja no és anar al davant i que els altres em segueixin, sinó desenvolupar relacions de confiança”

03/06/19
Comparteix aquesta informació

La professora de Direcció de Persones a les Organitzacions a l’IESE Business School ha estat la padrina de graduació de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials

Nuria Chinchilla: “El lideratge ja no és anar al davant i que els altres em segueixin, sinó desenvolupar relacions de confiança”

La Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona ha celebrat l’acte de graduació amb la professora de Direcció de Persones a les Organitzacions de l’IESE Business School, Nuria Chinchilla, com a padrina de la promoció. En el seu discurs, la professora ha considerat que “el lideratge ja no és anar al davant i que els altres em segueixin, sinó desenvolupar relacions de confiança amb les persones que ens envolten”, i ha afegit: “La confiança per als economistes és una externalitat que ni es compra ni es ven, però, si falta, no hi ha mercat, perquè no hi ha transaccions”.

Per a l’experta en economia: “En un món cada vegada més digitalitzat seran més necessàries les anomenades soft skills: l’empatia, la intel·ligència emocional, l’escolta activa, però també el pensament crític i el networking, començant per conèixer l’altre i veure en què el pots ajudar”.

Laprofessora de l’IESE també ha valorat que els alumnes tenen “la preparació necessària per construir un món millor, per regenerar l’ecosistema i construir una economia més humana i sostenible, començant per les microdecisions del dia a dia”. Amb tot, ha demanat als estudiants que en comptes de pensar en la carrera professional que implica “córrer i córrer contra algú”, que gaudeixin de la trajectòria professional que els espera. 

Després del discurs de Chinchilla, s’ha fet el lliurament dels diplomes de graduació, seguit dels discursos dels delegats de la promoció. L’acte ha estat clausurat pel vicerector de Recerca, Toni Mora, i ha finalitzat amb el cant de l’himne universitari, Gaudeamus Igitur.