El Dr. Armand Arilla i Olga Serra ingressen com a acadèmics a l’Acadèmia Pierre Fauchard

11/10/19
Comparteix aquesta informació

El gerent i la directora d'Infermeria i Qualitat de la Clínica Universitària d'Odontologia de UIC Barcelona se sumen així a la Secció Espanyola de l’Acadèmia Pierre Fauchard, institució de referència internacional en l'àmbit de l'odontologia

El Dr. Armand Arilla i Olga Serra ingressen com a acadèmics a l’Acadèmia Pierre Fauchard
Els dies 3, 4 i 5 d'octubre, el Paranimf de la Universitat Complutense de Madrid va acollir la reunió anual de la Secció Espanyola de l’Acadèmia Pierre Fauchard. La trobada va estar presidida pel Dr. Josep Maria Ustrell Torrent, degà de la Facultat d'Odontologia de la Universitat de Barcelona i president de l'Acadèmia Espanyola d'Odontologia Pierre Fauchard; el Dr. Jerry Dushkin, president mundial de l’Acadèmia Pierre Fauchard, i la secretària general de l’Acadèmia Pierre Fauchard a Espanya, la Dra. Anna Hospital. La Dra. María José Viñas va ser l'encarregada de presidir el comitè organitzador de la reunió anual “Madrid 2019”.
 
Al llarg de la trobada es van realitzar diferents sessions científiques en les quals els professionals i membres de l'Acadèmia van poder compartir experiències. En el marc de la jornada va tenir també lloc la Sessió d'Introducció dels nous Acadèmics Numeraris. Entre aquests acadèmics es trobaven el Dr. Armand Arilla, gerent de la Clínica Universitària d'Odontologia, i Olga Serra, directora d'Infermeria i Qualitat de la Clínica.
 
L’Acadèmia Pierre Fauchard està formada per 119 acadèmies associades repartides pels cinc continents, amb més de 7.000 acadèmics. La secció espanyola de l’Acadèmia Pierre Fauchard és l'única organització dental espanyola d'aquestes característiques i agrupa 75 dentistes triats entre els professionals que formen part de l'Organització Col·legial Odontològica Espanyola.
 
La pròxima reunió anual se celebrarà el 2020 a Barcelona i l’organitzarà el Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat d'Odontologia i membre de l’Acadèmia Pierre Fauchard.