La XII Jornada d’Actualització en Odontologia reuneix prop de 600 professionals

11/10/19
Comparteix aquesta informació

Un any més, el Campus Sant Cugat s’ha convertit en el punt de trobada d’odontòlegs, higienistes i auxiliars, que han pogut posar al dia els seus coneixements mitjançant conferències, estudi de casos clínics i tallers 

La XII Jornada d’Actualització en Odontologia reuneix prop de 600 professionals
La Facultat d’Odontologia va celebrar el 5 d’octubre la XII Jornada d’Actualització en Odontologia, que va reunir prop de 600 professionals i va superar així la convocatòria de l’any anterior. Els odontòlegs, higienistes i auxiliars participants van tenir l’oportunitat d’actualitzar els seus coneixements i assistir a les més de trenta conferències, tallers i casos clínics que es van fer. Guiats per professionals de referència, les diferents activitats programades durant la jornada es van centrar en les principals especialitats: periodòncia, cirurgia, restauradora, endodòncia, ortodòncia, odontopediatria, gestió sanitària, clínica integrada i preventiva.
 
En paraules del Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat d’Odontologia: “Per a tots els que formem part de la Facultat és una gran satisfacció sumar dotze edicions de la Jornada d’Actualització en Odontologia. Any rere any veiem créixer el nombre d’assistents, atrets per l’excel·lència de les conferències i debats que tenen lloc durant la jornada”. “Aquesta trobada anual d’alumni i companys de professió no només té la participació d’empreses de renom dins de la indústria, sinó que aquesta edició també ha tingut la participació d’altres universitats com la Universitat de Barcelona, la Universitat Javeriana de Bogotà i la Universitat de Montpeller”, explica el Dr. Giner.
 
En el marc de la XII Jornada d’Actualització en Odontologia també es va fer lliurament del premi Dr. Miquel Cortada al millor treball de final de màster del curs 2018-2019. En aquesta edició, el reconeixement va ser per a Beatriz Ripoll, alumni del Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial, amb l’estudi “Differences in the response to adeno-tonsillectomy in patients with Obstructive Sleep Apnea Syndrome (OSAS) depending on age group”.