UIC Barcelona organitza l’esdeveniment solidari KickCovid per recaptar fons per lluitar contra la COVID-19

14/04/20
Comparteix aquesta informació

La iniciativa, impulsada per la Facultat d’Odontologia de UIC Barcelona, la Universitat Europea Miguel de Cervantes, la Facultat d’Odontologia de la Universitat de Sevilla i Klockner, va recaptar més de 22.600 €, que es van destinar als sanitaris de l’hospital madrileny de La Paz

UIC Barcelona organitza l’esdeveniment solidari KickCovid per recaptar fons per lluitar contra la COVID-19
L’11 d’abril va tenir lloc Kickcovid.org, l’esdeveniment solidari en línia organitzat pel Dr. José Nart, cap de l’Àrea de Periodòncia de la Facultat d’Odontologia, juntament amb altres tres entitats. Dirigit als professionals del sector de l’odontologia, la iniciativa tenia l’objectiu principal de recaptar fons per donar suport als sanitaris de l’Hospital de La Paz, a Madrid, davant la situació que estan vivint per la COVID-19.
 
Gràcies a la participació de 1.300 professionals, Kickcovid.org va aconseguir recaptar més de 22.600 €, que van ser destinats a l’adquisició de material sanitari a l’hospital madrileny. “A més de la recaptació de diners, un dels principals enfocaments d’aquesta iniciativa era crear un esdeveniment dinàmic en el qual els professionals participants poguessin compartir els seus coneixements”, assegura el Dr. Nart.
 
El programa de l’acte estava enfocat a diferents especialitats en el món de l’odontologia, com l’ortodòncia i la periodòncia. A més a més, van participar en l’acte 54 ponents d’Espanya i Portugal, entre els quals es trobaven el Dr. Ernest Lucas, el Dr. Herminio García i el Dr. Federico Hernández, professors de UIC Barcelona.