Mercedes Roldán: ‘L’èxit és mirar de ser feliç amb el que fas, fer-ho tan bé com sàpigues i amb valors sòlids’

22/07/19
Comparteix aquesta informació

La presidenta de SOADCO, empresa de referència en R+D, fabricació i comercialització d’implants dentals, va ser la padrina de la graduació dels alumnes de grau, màsters i postgraus de la Facultat d’Odontologia

Mercedes Roldán: ‘L’èxit és mirar de ser feliç amb el que fas, fer-ho tan bé com sàpigues i amb valors sòlids’
En el seu discurs, Mercedes Roldán va felicitar els acabats de graduar i va destacar que havien estat molt ben acompanyats al llarg de la seva formació per un equip de professors que són professionals de referència internacional en cadascuna de les seves àrees.
 
Després, Roldán els va explicar la base de l’èxit de la seva empresa, definint primer què és per a ella l’èxit: “Avui dia l’èxit és mirar de ser feliç amb el que fas, fer-ho tan bé com sàpigues i amb valors sòlids”. En el cas de l’empresa que presideix, SOADCO, la clau ha estat “ser molt a prop de les universitats, del coneixement i de les persones”, explica. Això els ha permès donar resposta a les necessitats dels professionals del sector odontològic, desenvolupant productes tan innovadors com el Klockner Implant System.
 
Mostra d’aquesta filosofia, SOADCO té actualment cinc càtedres en actiu que els permeten investigar i desenvolupar nous productes amb universitats de primer nivell, com UIC Barcelona.
 
Finalment, la padrina va instar els nous odontòlegs que sempre que sigui possible, aprofitin el que han après per gaudir, divertir-se i apassionar-se. “Amb aquests tres ingredients aconseguireu que la vostra vida sigui un èxit”, va afegir.
 
Després del lliurament de diplomes, els representants dels alumnes de grau, de màster i postgrau van pronunciar els seus discursos. Finalment, el Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat d’Odontologia, va clausurar l’acte, que va finalitzar amb l’himne universitari Gaudeamus Igitur.