Un any més, la Facultat d'Odontologia celebra la festivitat de santa Apol·lònia

14/02/20
Comparteix aquesta informació

Per segon any consecutiu, la Facultat també ha participat en una jornada conjunta amb el Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya

Un any més, la Facultat d'Odontologia celebra la festivitat de santa Apol·lònia
Amb motiu de la festivitat de santa Apol·lònia, patrona dels odontòlegs, el 8 de febrer la Facultat d'Odontologia va celebrar una nova edició del concurs fotogràfic obert a alumnes, docents i personal de la Facultat. En aquesta setena edició, van participar-hi 83 persones que van presentar les seves fotografies en la categoria Dental, dirigida a alumnes i professors, i en la categoria Lliure, oberta a tot el personal de la Facultat.
 
En la categoria de fotografies odontològiques, el primer premi va ser per a Lory Abrahamian amb la seva obra “Harmony”, que es va emportar unes lupes Q-Optics de 2,5x HD de Sanhigia. El segon premi va ser per a Pablo Hernández i la seva fotografia “Erosión ácida”, que es va emportar una turbina Tornado X Ultimate Realibility de Ben-Air. El tercer premi d'aquesta categoria el va rebre Mohamad Falaha i la seva fotografia “A splash of fluorosis”, i va rebre un joc d'emblanquiment dental de Dentsply.
 
D'altra banda, en la categoria Lliure el primer premi va recaure en Nelson Gerardo Rodríguez amb la fotografia “Verde reflejo”, per la qual va obtenir un rellotge comptapasses Myband 4. En aquesta mateixa categoria, Ramiz Alrashwani es va emportar el segon premi, uns auriculars sense fils, amb l'obra “La naturaleza como debería ser ”.
 
A més a més, per segon any consecutiu es va organitzar entre els dies 8 i 9 una jornada conjunta entre la Facultat d'Odontologia i el Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC), en la qual van participar les entitats més representatives de l'odontologia catalana. La primera part de la jornada conjunta de santa Apol·lònia es va celebrar a la seu del COEC i la segona part es va celebrar al monestir del Montsió, a Esplugues de Llobregat.