One Path imparteix una sessió als alumnes de Publicitat i Relacions Públiques

08/05/17
Comparteix aquesta informació

Javier Bilbao és One Path: un cantant de l’actual panorama de música urbana. El vocalista i productor musical madrileny va impartir una sessió als alumnes de Publicitat i Relacions Públiques de UIC Barcelona.

One Path imparteix una sessió als alumnes de Publicitat i Relacions Públiques

El productor musical va parlar als alumnes de la Facultat de Ciències de la Comunicació sobre la composició de música per a espots publicitaris, un dels aspectes en què treballa. És una faceta que està amagada sota la seva imatge artística, més coneguda en els mitjans especialitzats, i de la qual no sol parlar en les entrevistes.

En el marc de l’assignatura Soundtrack, Javier Bilbao va explicar als estudiants el procés de realització de la banda sonora d’un anunci. També va analitzar les noves estratègies publicitàries dels artistes actuals i la seva relació amb les marques.

L’artista, de 25 anys, va començar la seva carrera musical ben aviat, però no va ser fins al 2014 quan va iniciar un projecte amb el qual, sota el nom One Path (un camí), es va consolidar com un dels artistes clau en l’escena musical urbana, barrejant estils com el R&B, el pop i el hip-hop. Sumant a això la publicació de treballs de forma independent, se l’ubica en el nou paradigma d’artista Do It Yourself, que Internet ha anat creant en els últims anys.