Oviedo acull el V Simposi Empreses amb Rostre Humà

02/05/17
Comparteix aquesta informació

El V Simposi Empreses amb Rostre Humà que organitza anualment la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials va tenir lloc a Oviedo el 28 d’abril passat. 

Oviedo acull el V Simposi Empreses amb Rostre Humà

Química del Nalón va ser l’empresa de la Càtedra encarregada d’organitzar l’edició d’enguany del simposi. Més de 150 empresaris, directius, acadèmics i investigadors es van reunir per debatre i aportar les seves experiències entorn de les missions i el lideratge empresarial.

Durant la jornada van tenir lloc dos cicles de conferències: “Missió personal i lideratge” i “Empreses que afavoreixen la missió personal en els seus treballadors”. També hi va haver una taula rodona amb l’experiència d’empreses que formen part de la càtedra i que apliquen el model de la direcció per missions en el seu dia a dia. I una ponència titulada “Lideratge centrat en la missió” a càrrec de Pablo Cardona, professor del departament de Recursos Humans de la China Europe International Business School.

A banda de representants de les empreses de la càtedra, entre els ponents s’hi trobaven Pablo Junceda, director general de Sabadell-Herrero; Katherine Semler, professora i directora de Programes de Lideratge a la Universidad Corporativa de Telefónica; Joaquim Borrás, president d’ISS World, i Javier Soto, director general territorial de MAPFRE Noroeste.

En l’acte també es van lliurar plaques per commemorar les empreses que fa cinc anys que són a la càtedra: AITEX, Jiménez Maña, Química del Nalón i Semillas Fitó.

El simposi va tenir el patrocini de Banc Sabadell, Mapfre, Química del Nalón i el Foro Empresarial de Asturias.