Pablo Iriarte, alumne del Grau de Publicitat i Relacions Públiques, participa al concurs Ide@Ràdio de SER Catalunya

15/02/15
Comparteix aquesta informació

La cadena SER Catalunya ha organitzat el primer concurs de talent radiofònic Ide@Ràdio adreçat a tots els estudiants de comunicació de les universitats catalanes. 

Pablo Iriarte, alumne del Grau de Publicitat i Relacions Públiques, participa al concurs Ide@Ràdio de SER Catalunya

El certamen consistia en presentar programes innovadors de ràdio on es valorava la creativitat del més joves. L’alumne del Grau de Publicitat i Relacions Públiques Pablo Iriarte va presentar la seva proposta i descriu la seva experiència al concurs com “enriquidora i realment divertida”. 

El dilluns 16 de febrer a les 13.00h es van conèixer els noms dels tres guanyadors de la primera edició al programa Especies protegides de SER Catalunya: ‘Feliços anys 20’, ‘Accent Ober’t’ i ‘Petit Indi’. Els tres programes finalistes seran produïts i emesos a  una de les emissores de PRISA Ràdio a Catalunya. 

Dissabte 14 de febrer de dos quarts de nou fins les dues del migdia, tots els participants van realitzar la presentació de les seves propostes a l’estudi Toresky, localitzat al carrer Casp número 6 de Barcelona. Durant 5 minuts l’alumne Pablo Iriarte, junt amb la resta de participants, van defensar la seva proposta radiofònica sota el jurat presidit per Josep María Martí, format per Marta Delcor, Ramón Iglesias, Sique Rodríguez, Jaume Serra i Crisol Tuà.

Aquesta primera edició del concurs Ide@Radio coincideix amb la celebració dels 90 anys de Ràdio Barcelona.  En total més de 100 autors han presentat 39 projectes on defensaven la seva idea del futur de la ràdio. El jurat ha destacat de la primera edició de Ide@Ràdio “l’alta participació sobretot de gent jove” que ha estat interpretat com un signe de “bona salut de la ràdio”.