UIC Barcelona participa en la creació del portal Aprenc idiomes

15/02/19
Comparteix aquesta informació

La Secretaria d’Universitats i Recerca, conjuntament amb les universitats catalanes, ha posat en marxa el nou portal Aprenc idiomes, en l’elaboració del qual ha participat UIC Barcelona. L’objectiu del portal és facilitar i promoure l’aprenentatge de les terceres llengües.

UIC Barcelona participa en la creació del portal Aprenc idiomes

El nou web s’adreça principalment als estudiants universitaris de Catalunya i inclou un conjunt de serveis i recursos electrònics per aprendre idiomes de manera autònoma. També ofereix informació i documentació sobre les diverses opcions que els estudiants tenen a l’abast per formar-se en idiomes a la universitat.           

Entre la informació que ofereix el portal, destaquen els apartats següents: ajuts i beques; recursos, guies i activitats per completar l’aprenentatge d’idiomes; eines lingüístiques per a aquells estudiants que hagin de marxar fora o per a estudiants estrangers que vinguin a estudiar a Catalunya, i hi ha també un apartat de recursos específics per al professorat universitari. 

Els continguts del portal han estat elaborats pel conjunt d’universitats catalanes, i UIC Barcelona hi ha col·laborat a través de l’Institute for Multilingualism. 

Pots accedir a aquest nou portal a: https://www.aprencidiomes.cat/