Pérez de Rozas: «En aquests dies difícils no hi ha res impossible»

25/06/12
Comparteix aquesta informació

Carlos Pérez de Rozas va apadrinar el Màster i el Postgrau en Periodisme Esportiu d'aquest curs i va dedicar una classe especial als alumnes del Màster i el Postgrau en Periodisme Esportiu i als seus familiars en la cloenda de curs, divendres passat, al Saló de Graus de la UIC.

Pérez de Rozas: «En aquests dies difícils no hi ha res impossible»

Pérez de Rozas, elegit padrí per aclamació entre els estudiants d’una i altra modalitat acadèmica, va dividir la intervenció en dues parts, “com si es tractés d’un partit de futbol”. La primera va tenir un format de classe i va començar amb la projecció de les últimes novetats en les publicacions esportives. Entre aquestes hi havia Magnus, la revista creada pels alumnes del Màster durant les pràctiques realitzades al llarg del curs, la qualitat de la qual va ser destacada pel professor.

“Després d’aquest primer apunt d’optimisme –va precisar– és bo recordar amb algun exemple la importància que té que continueu formant-vos en el món intel·lectual, humanista i cultural. Els sabers del passat són fonamentals per fer una bona feina en el present i en el futur, perquè un periodista ha de conèixer els referents visuals de la seva civilització”. Seguidament, va presentar obres de mestres de la pintura que han tingut la rèplica en el món de la fotografia amb imatges similars.

El padrí de la setena edició del Postgrau i primera del Màster en Periodisme Esportiu va encoratjar l’alumnat a buscar i aprofitar les ocasions que es presenten en el mercat professional. “Aquests dies difícils no hi ha res impossible –va emfatitzar–. De segur que tindreu una primera oportunitat, us la mereixeu. Des d’avui esteu preparats per gaudir-ne”. Pérez de Rozas va mostrar l’escut de la Reial Societat a la solapa, regal de l’alumne Xabier Zubiri, de Donostia, com a exemple d’un club modest que va aconseguir guanyar dues lligues els anys 80.

El coordinador del Màster i del Postgrau, Francesc Cano, va clausurar l’acte amb una referència a l’alt nivell assolit durant el curs i va desitjar molta sort als nous professionals.