Les persones, un dels eixos principals del pla estratègic d’ISS Facility Services

07/03/18
Comparteix aquesta informació

Joaquim Borràs, president honorari de la Fundació ISS, va participar als Esmorzars Càtedra de la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu, l’1 de març.

Les persones, un dels eixos principals del pla estratègic d’ISS Facility Services

Joaquim Borràs és president honorari, del Consell Assessor i de la Fundació ISS i president executiu, fins l’any passat, d’ISS Integrated Facility Services S.L., una de les empreses líders de Facility Services al món.

En la seva intervenció als Esmorzars Càtedra, el ponent va destacar que la companyia sempre ha apostat per les persones, i que aquest és un dels eixos principals del pla estratègic d’ISS Facility Services Espanya.

La multinacional destaca per la seva política de responsabilitat social i l’assoliment de la implicació dels treballadors en la missió de l’empresa. Segons Joaquim Borràs, els treballadors són el fet diferencial de l’organització: si confies en els empleats i els motives,  participaran en la missió de l’empresa i desenvoluparan el seu propòsit prestant un bon servei i treballant a gust.

L’empresari va recordar que la formació és un element molt important per a la capacitació i motivació de tots els membres de l’organització i es fa a través de programes que donen resposta a les necessitats dels empleats (no només personal operatiu, sinó també caps intermedis i directius) i del negoci.

ISS Espanya presta serveis de neteja, manteniment, restauració, jardineria, seguretat, serveis auxiliars, Facility Management i IFS, amb serveis específics per a cadascuna de les seves divisions. Té més de 35.000 treballadors, 1.200 dels quals pateixen algun tipus de discapacitat, i prop de 4.000 són immigrants de més de 80 nacionalitats diferents. A més, la companyia disposa d’un pla d’igualtat (el 25 % dels directius d’ISS Espanya són dones), amb procediments contra la violència de gènere i l’assetjament laboral i sexual.

Els assistents a l’Esmorzar Càtedra van poder escoltar el testimoni de Joaquim Borràs i posteriorment van intercanviar impressions al voltant del tema que es va tractar: La missió portada a la realitat.