Es presenta el llibre ‘La catedral de Sant Pere de Vic’, editat per Urbano, Crispí i Fuentes

04/10/19
Comparteix aquesta informació

Es tracta d’una obra coral dividida en set capítols escrits per diversos autors especialitzats

Es presenta el llibre ‘La catedral de Sant Pere de Vic’, editat per Urbano, Crispí i Fuentes

La capella Santa Maria de la Rodona a Osona va acollir la presentació del llibre La catedral de Sant Pere de Vic, editat pels doctors Judith Urbano, Marta Crispí i Sergio Fuentes. Davant una seixantena de persones, els membres del Grup de Recerca Història, Arquitectura i Disseny de la Universitat Internacional de Catalunya, van explicar el contingut del llibre i els aspectes més nous dels diferents capítols.

En la presentació del llibre, també va participar-hi Mn. Joan Mir i Tubau, degà-president del Capítol de Canonges de la Catedral, que va agrair la feina dels autors i dels editors del llibre. A continuació, el Dr. David Abadías, degà de la Facultat d’Història Eclesiàstica Antoni Gaudí, va impartir una conferència sobre el fet catedralici per després donar pas a les paraules dels tres editors. Per últim, el bisbe de Vic, Mons. Romà Casanova i Casanova, va cloure l'acte.

El llibre, amb fotografies de Pepo Segura, és una obra coral dividida en set capítols marc escrits per diversos autors especialitzats que aporten les darreres recerques al voltant de l'edifici i la seva història. En aquest sentit, es posa de relleu els elements artístics més importants i s’actualitzen els coneixements que es tenen sobre la catedral.