UIC Barcelona atorga per primera vegada tres Beques Berkeley

08/02/19
Comparteix aquesta informació

Aquestes beques formen part del programa Berkeley Summer Sessions que ofereix la Universitat de Califòrnia a Berkeley a l’estiu.

UIC Barcelona atorga per primera vegada tres Beques Berkeley
Dues alumnes de UIC Barcelona l'estiu passat a Berkeley

L’1 de febrer UIC Barcelona va adjudicar, per primer cop, tres beques a tres alumnes de la nostra universitat perquè puguin cursar el programa Berkeley Summer Sessions que tindrà lloc aquest estiu a la Universitat de Califòrnia a Berkeley, Estats Units.

Les tres estudiants beneficiàries d’aquesta beca han estat Magalí Aguayo, alumna d’Arquitectura; Fiona González, alumna de Dret, i Inés Blanch, alumna de doble grau d’ADE i Dret.

“El procés ha estat altament competitiu per les excepcionals qualificacions de totes les candidatures presentades”, assegura la directora del Servei de Relacions Internacionals, Isabel Pera, “l’adjudicació de les beques a les tres estudiants s’ha fet amb un rigorós ordre de puntuació en els requisits i els resultats de l’entrevista personal amb cada candidata”.

UIC Barcelona té conveni amb la Universitat de Berkeley perquè els alumnes puguin participar en el programa Berkeley Summer Sessions des de fa tres anys. Els alumnes tenen l’oportunitat de fer, durant tot l’estiu, cursos a la Universitat de Berkeley, i convalidar crèdits en les assignatures corresponents de la titulació que cursi a UIC Barcelona. Aquest any, a més a més, UIC Barcelona ha obert aquest programa de beques perquè més alumnes puguin beneficiar-se del conveni.