Professionals de CaixaBank expliquen als alumnes d’ADE les novetats en finançament empresarial

25/03/19
Comparteix aquesta informació

Els estudiants han rebut una sessió al centre Day One, el nou servei de l'entitat bancària per a les empreses tecnològiques i inversors.

Professionals de CaixaBank expliquen als alumnes d’ADE les novetats en finançament empresarial

Alumnes de l'assignatura d'Anàlisi Financera i Bancària han rebut una classe sobre el present i les previsions de futur en el món del finançament empresarial amb una visió de 360º. Els encarregats de revelar les claus del mercat han estat diversos professionals de CaixaBank en una sessió que s’ha dut a terme al centre Day One, el nou servei de l'entitat financera per a les empreses tecnològiques i inversors. Els experts han analitzat les fonts de finançament alternatives que, actualment, presenten una evolució ascendent i tenen el repte de competir amb les entitats financeres tradicionals.

Així, a la sessió hi ha participat la gerent de desenvolupament de negoci Day One, Vanessa Palmer, i el product manager de CaixaBank Víctor Cardoner, els quals han realitzat una introducció pràctica a les empreses emergents, el capital de risc, la figura dels àngels dels negocis i del capital d’inversió.

El conseller delegat de Loanbook Capital, Eloi Noya, els ha explicat en què consisteix el crowdlending i el micromecenatge i de quina manera està evolucionant a Espanya. A més a més, Noya els ha ofert una perspectiva del món fintech i els ha explicat què són els Challenger Banks o els neobancs, entre d’altres. 

Finalment, el responsable d’e-commerce de Comercia Global Payments de CaixaBank, Pancho Pérez, ha analitzat què està passant en el món dels mitjans de pagament, PSD2 i per què Google, Amazon, Facebook i d’altres fintechs estan tan interessats a captar aquest tipus de negoci transaccional en el qual les dades dels clients juguen un paper estratègic.