Professionals en actiu avaluen els alumnes de segon de Periodisme

25/01/14
Comparteix aquesta informació

Els alumnes de l'assignatura Comunicació televisiva del Grau en Periodisme van presentar els seus treballs finals davant un tribunal compost per professionals en actiu de la ràdio i la televisió, el 20 de desembre passat.

Professionals en actiu avaluen els alumnes de segon de Periodisme

L’assignatura, impartida pels professors Pere Buhigas, Marc Llobet i Óscar Hernando, va culminar amb un taller en què els alumnes van haver de treballar durant una setmana a temps real i al mateix ritme que ho farien si treballessin a una redacció televisiva. Al final de l’assignatura, els estudiants havien de presentar un  reportatge televisiu sobre un tema que ells havien de triar, produir, gravar i editar.

Els reportatges van ser avaluats per un tribunal format per Cristina Pampín, redactora d’Informativos Telecinco i presentadora de microespais d’aquesta cadena, i Jordi Gràcia, col·laborador de diferents programes de ràdio: “El món a Rac1, “Versió Rac1” o “Primer toc” i excol·laborador del programa “El Club” (TV3), presentat per Albert Om.

Els alumnes van poder escoltar de primera mà les opinions de tots dos professionals sobre com haurien fet ells els reportatges i obtenir consells i indicacions de cara a d’altres pràctiques per al futur.