El professor Perelló signa un capítol d’un llibre sobre moviments socials i comunicació

01/02/18
Comparteix aquesta informació

El capítol científic s’inclou a la publicació: From Tahrir Square to Ferguson: Social Networks as Facilitators of Social Movements i en el seu cas, se centra en el moviment independentista.

El professor Perelló signa un capítol d’un llibre sobre moviments socials i comunicació

El professor de la Facultat de Comunicació Marc Perelló ha publicat un capítol científic al llibre From Tahrir Square to Ferguson: Social Networks as Facilitators of Social Movements, dedicat als moviments sociopolítics i al paper de les xarxes socials. 

En concret, Perelló basa el seu article científic en l’univers sociològic, tecnològic i comunicatiu del moviment independentista dels darrers anys. El capítol, “The catalan case: Building a new state from social outrage and new media” s’inclou a la tercera part del llibre, dedicada a Europa. La publicació ha començat a distribuir-se al gener.

Juntament amb aquest tema, el llibre analitza d’altres moviments socials clau en la història moderna. Així, s’analitza l’impacte de la Primavera Àrab i les xarxes socials, el moviment Occupy Wall Street o les protestes a Ferguson (Missouri, Estats Units), després que el jove Michael Brown de 18 anys rebés sis trets per part de la policia del Departament de Missouri.