Professors de la Facultat d'Odontologia participen en un congrés internacional a Colòmbia

05/10/12
Comparteix aquesta informació

Un total de divuit professors de la Facultat d'Odontologia de la UIC van participar, el 10 i 11 d'agost passats, en un congrés organitzat conjuntament amb la Universidad El Bosque a Colòmbia.

Professors de la Facultat d'Odontologia participen en un congrés internacional a Colòmbia

“Nuevos enfoques de la Odontología en el mundo” era el títol d’aquestes jornades que, a més, van esdevenir una trobada de graduats de la mateixa universitat colombiana.

El congrés, se celebra bianualment a Llatinoamèrica i la UIC hi participa en l’organització des de fa sis anys. La dues últimes edicions es van celebrar a Guatemala i a Mèxic, i aquest any va ser Colòmbia la seu triada per a la tercera edició a la Universitat El Bosque, una de les més prestigioses en l'àmbit de l'odontologia a Colòmbia.

Les jornades, en què van participar un gran nombre de professors de la Facultat, van estar coordinades pel Dr. Miguel Roig, cap de l'àrea d'Estètica, i Lissethe Peñate, professora de l'àrea de Restauradora i Preventiva de la UIC.

D’altra banda, es van aprofitar aquests dies per signar un conveni entre les dues universitats, “per poder treballar conjuntament —segons reconeixia el Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat d’Odontologia de la UIC— en projectes d’alt interès acadèmic, docent i de recerca, així com per facilitar la mobilitat de professors”.