Professors de la School of Architecture de UIC Barcelona, ​​seleccionats per a la Biennal de Venècia

21/04/16
Comparteix aquesta informació

Els estudis Archikubik, compost pel doctor arquitecte i professor de UIC Barcelona Miquel Lacasta i els seus socis Marc Chalamanch i Carmen Santana; Arquitectura-G, format pels alumni i professors Jonathan Arnabat, Aitor Fuentes, Jordi Ayala-Bril i Igor Urdampilleta, i Flexo Arquitectura, integrat pel nostre professor Tomeu Ramis juntament amb Aixa del Rei i Bàrbara Vich, han estat seleccionats dins de la Biennal d’Arquitectura de Venècia.

Professors de la School of Architecture de UIC Barcelona, ​​seleccionats per a la Biennal de Venècia

Aquesta edició serà comissariada per Alejandro Aravena, i portarà per títol “Reporting from the front”. Tindrà lloc entre el 28 de maig i el 27 de novembre de 2016 i hi participaran 62 països.

Els tres estudis han estat seleccionats per al Pavelló d’Espanya de la Biennal, comissariat per Iñaqui Carnicero i Carles Quintáns, a l’exposició “Unfinished” amb els projectes Dipòsit del Rei Martí a Barcelona, ​​la Casa Llum a Cilleros i el Pavelló d’habitatge existent a Barcelona. Així mateix, Archikubik serà present al Pavelló Català, comissariat per Jaume Prat, Jelena Prokopljevic i Isaki Lacuesta, a l’exposició anomenada “Aftermath”, amb l’obra del Pàrquing Saint Roch de Montpeller, França.