Professors de la Facultat d’Humanitats participen en el V Congrés Català de Filosofia

02/07/19
Comparteix aquesta informació

La trobada va tenir lloc els dies 20, 21 i 22 de juny a Andorra.

Professors de la Facultat d’Humanitats participen en el V Congrés Català de Filosofia

Els dies 20, 21 i 22 de juny va tenir lloc a Andorra el V Congrés Català de Filosofia que va aplegar més de 130 ponències de tots els àmbits de la filosofia. 

Els professors de la Facultat d’Humanitats de UIC Barcelona Albert Moya, Xavier Escribano, Josep Corcó, Gabriel Fernàndez i Abel Miró van presentar ponències en les seves respectives línies de recerca. Per la seva part, el professor i secretari de la Societat Catalana de Filosofia, Bernat Torres, va formar part del comitè organitzador. Així mateix, alguns estudiants de la Universitat es van beneficiar d’una beca d’assistència al congrés que oferia la Facultat. 

Aquest congrés l’organitzen les diverses societats filosòfiques de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, a les quals s’ha unit en aquesta ocasió la Societat Andorrana de Ciències, dirigida per Àngels Mach Buch. 

El congrés té com a objectiu aglutinar professionals i institucions de qualsevol punt del domini lingüístic català l’activitat central dels quals sigui la filosofia. El V Congrés Català de Filosofia va ser inaugurat per les màximes autoritats andorranes, com el cap de Govern, Xavier Espot; la síndica general, Roser Suñé, així com el cònsol menor de Canillo, David Palmitjavila.