Prop de mil dues-centes persones a l'acte de graduació d'Odontologia d'aquest curs

26/07/13
Comparteix aquesta informació

Un any més, els jardins del Campus Sant Cugat van acollir l'acte de graduació de la Facultat d'Odontologia de la UIC. Graduats nous, graduats de màsters i postgraus, i doctorats van celebrar la fi dels seus estudis, apadrinats, aquest any, pel Dr. Javier Gil, Vicerector d'Investigació i Innovació de la UPC.

Prop de mil dues-centes persones a l'acte de graduació d'Odontologia d'aquest curs

En total han estat més de 200 alumnes –de grau, màsters, residències clíniques i doctorats– els que han rebut el diploma pels estudis finalitzats, acompanyats per professors i familiars. L'acte va ser presidit pel degà de la Facultat d’Odontologia, el Dr. Lluis Giner, que va felicitar els ja Alumni UIC i els va animar a encarar el futur.

El padrí de la promoció, el Dr. Javier Gil, va explicar que va conèixer el naixement del projecte de la Facultat d’Odontologia, i va afirmar que tot l’esforç, dedicació i entrega d’aquests anys per part de professors, personal administratiu i col·laboradors avui en dia té els seus fruits en el reconeixement del sector de l’odontologia dels bons professionals que surten de la UIC.

Després del lliurament de diplomes a tots els graduats i postgraduats, i les paraules d’agraïment dels delegats de curs, Giner va clausurar l’acte, que va acabar amb un petit refrigeri per a tots els assistents.