Prop d’un centenar de participants de la UIC, a la Unirun 2015

10/03/15
Comparteix aquesta informació

Prop d’un centenar de participants de la UIC va participar diumenge passat a la primera edició de la Unirun, una competició impulsada per les dotze universitats catalanes de la mà de l’Esport Català Universitari.

Prop d’un centenar de participants de la UIC, a la Unirun 2015

La primera edició de la Unirun va reunir més de 2.500 participants, que van haver de recórrer una distància de 6.779 metres. El circuit, que va transcórrer entre el districte de Sant Martí de Barcelona i el municipi de Sant Adrià de Besòs, és de la mateixa llargària que la regata que enfronta cada any les universitats d’Oxford i Cambridge.

Els participants formaven equip defensant cadascuna de les universitats catalanes i lluïen una samarreta amb el seu color i logotip.

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va ser l’encarregat de lliurar la copa als campions de la jornada, en un acte en el qual va participar el rector de la UIC, el Dr. Pere Alavedra, i la vicerectora de Comunitat Universitària, la Dra. Belén Zárate.

La Unirun, impulsada per l’Esport Català Universitari (ECU), ens que agrupa les dotze universitats catalanes, té el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i està gestionada per Gaudium Sports.