Quaranta directius d’empreses espanyoles i internacionals participen en el seminari de Direcció per Missions

29/10/15
Comparteix aquesta informació

Un grup de quaranta directius d’empreses de tot Espanya, Portugal, el Perú i Israel van participar el 22 i 23 d’octubre passats al seminari “Dirigir per Missions”, organitzat per la Càtedra de Direcció per Missions i Govern Corporatiu de UIC Barcelona.

Quaranta directius d’empreses espanyoles i internacionals participen en el seminari de Direcció per Missions

Al llarg de les dues jornades, els participants van estudiar les claus per aconseguir més compromís en les organitzacions, utilitzar les eines necessàries per generar un canvi centrat en les missions. Així com les últimes tendències en el camp estratègic i organitzatiu. Tot això sota el guiatge d’experts com el professor de l’IESE Antonio Argandoña; el director de la Càtedra, el Dr. Carlos Rey, i el Dr. Miquel Bastons. 

També van poder conèixer de primera mà l’experiència de directius d’empreses que ja utilitzen aquesta manera de direcció centrada en la missió, com és el cas de la corporació Jiménez Maña, Repsol Portuguesa, Vygon o JJCC. 

Les sessions van combinar conferències-col·loqui amb la discussió de casos pràctics i tallers. 

La direcció per missions ofereix un nou enfocament de gestió que enriqueix la tradicional direcció per objectius. Aquest sistema integra la missió en el sistema de gestió: la direcció per missions orienta els objectius al servei de la missió i promou el compromís dels treballadors. 

La Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de UIC Barcelona compta amb el suport d’altres set empreses, de diferents sectors: Jiménez Maña (sector automobilístic), Llavors Fitó (sector agrícola), Kern Pharma (sector farmacèutic), Aitex (sector tèxtil ), JJC Contractistes Generals (sector de la construcció), HUF Portuguesa (sector automobilístic), Industrial Química del Nalón (sector químic) i Vygon (sector sanitari).