Rafael Tena, nou director del Master's Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity

17/09/18
Comparteix aquesta informació

Té una trajectòria professional de més de vint anys d’experiència en l’àmbit de la direcció d’empreses, la gestió financera i la consultoria

Rafael Tena, nou director del Master's Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity

Rafael Tena ha estat nomenat nou director del Master's Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity. Tena, amb més de vint anys d’experiència professional, és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), MBA per IESE Business School i Advanced Management Program (AMP/PADE) també per la mateixa escola de negocis.  

El currículum del nou director del màster inclou càrrecs en l’àmbit de la direcció d’empreses, la gestió financera, la consultoria corporate finance i M&A. Tena és professor d’Emprenedoria i Models de Negoci a UIC Barcelona i de Finances a Esade. També és partner d’INEO Corporate, especialitzat en operacions d’M&A, Private Equity i consultoria transaccional. 

Així mateix, ocupa el càrrec de conseller a diverses empreses i és membre de diferents xarxes de business angels així com inversor en empreses emergents i mentor de nous emprenedors.