Red Points i UIC Barcelona s’uneixen en favor de la formació en ciberdelinqüència i propietat intel·lectual

15/02/17
Comparteix aquesta informació

L’empresa catalana de seguretat informàtica Red Points i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) s’han unit en favor de la formació en ciberdeliqüència i propietat intel·lectual. Així s’ha fet efectiu aquest matí en un conveni que han signat totes dues organitzacions. 

L’objectiu del conveni és fomentar una nova cultura de la protecció dels drets de propietat intel·lectual i industrial. La firma se centra en especial en la col·laboració de Red Points amb el Màster en Ciberdelinqüència i el Màster Europeu en Dret dels Negocis i de la Propietat Industrial i Intel·lectual que ofereix UIC Barcelona.

Arran del conveni, els alumnes de tots dos màsters podran fer pràctiques a l’empresa catalana de seguretat informàtica. Així mateix, Red Points col·laborarà en jornades i altres actes acadèmics que la Universitat organitzi relacionats amb la ciberdelinqüència i la propietat industrial i intel·lectual.

A la signatura del conveni, hi han estat presents la consellera delegada de Red Points, Laura Urquizu, i la secretaria general de UIC Barcelona, Belén Castro. Laura Urquizu ha manifestat: “En aquest moment, la pirateria i el comerç de falsificacions equivalen al PIB de 150 països del món, per aquest motiu, estem encantats de contribuir a la formació de nous professionals dedicats a la protecció de la propietat intel·lectual a internet.” Per part seva, Belén Castro ha afirmat que “tots dos programes sorgeixen com a resposta a la creixent necessitat formativa en l’àmbit de la lluita contra la ciberdelinqüència i en l’àmbit de la protecció de la propietat industrial i intel·lectual”.

El conveni també preveu la possibilitat de col·laborar en estudis i projectes de recerca relacionats amb aquestes mateixes matèries.