'Remaking Off', 'Pro-xats' i 'Classics' noves activitats per als alumnes de Comunicació Audiovisual

15/09/15
Comparteix aquesta informació

La Facultat de Ciències de la Comunicació ofereix als alumnes de tots els cursos de Comunicació Audiovisual tres activitats extra-acadèmiques dirigides a reforçar els seus coneixements teòrics, pràctics i facilitar el contacte amb professionals de la indústria audiovisual.

'Remaking & Off' és el títol de l'activitat que es celebra tots els dimarts de cada setmana, on els alumnes han de rodar una seqüència d'una pel·lícula triada per ells mateixos. Per a la reproducció de la seqüència, els alumnes es divideixen per equips de treball i es responsabilitzen de totes les tasques encomanades, com si es tractés d'un rodatge real. Totes les seqüències gravades durant aquest curs es projectaran en els Premis IMMA 2016.

Una altra de les activitats dirigides a reforçar els coneixements sobre el cinema clàssic és 'Classics'. Es tracta de la projecció de pel·lícules de cinema clàssic, escollides pels propis alumnes, i l'anàlisi posterior per part de professors de la Facultat i professionals del món del cinema.