Reyes Carballar guanya el segon premi de la final del concurs “Tesi en 4 minuts”

07/06/19
Comparteix aquesta informació

L’estudiant de doctorat va representar UIC Barcelona a la final del concurs organitzat per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació després d’haver guanyat les semifinals fa unes setmanes a la Universitat.

Reyes Carballar guanya el segon premi de la final del concurs “Tesi en 4 minuts”

La final del concurs va tenir lloc el 4 de juny a la seu d’Endesa. En total, s’hi van presentar dotze finalistes, un per cada una de les universitats catalanes. Els doctorands havien d’exposar el tema de la seva tesi, els resultats clau i la significació, en un temps màxim de quatre minuts. Ho havien de fer de manera entenedora per a un públic no especialitzat. 

Durant la seva intervenció, Carballar va parlar de la importància de conservar la nostra identitat, en relació al tema de la seva tesi en Biologia Molecular, amb la qual vol caracteritzar nous mecanismes reguladors de la CDK Pho85 en la Saccharomyces cerevisiae. Reyes Carvallar forma part del grup de recerca en Noves Ciclines que lidera el Dr. Josep Clotet.  

De la resta de finalistes, el primer premi se’l va endur Artem Komissarov, doctorand de la Universitat Pompeu Fabra i el tercer premi (el premi del públic), Rubi Medina, doctoranda de la Universitat Politècnica de Catalunya. 

El concurs estava organitzat per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació amb la col·laboració del Consell Interuniversitari de Catalunya de la Generalitat de Catalunya i Endesa.