Josep Argemí: “M'agradaria que a la Universitat hagueu après a aprendre”

19/06/19
Comparteix aquesta informació

L'antic rector de UIC Barcelona i impulsor dels estudis de Fisioteràpia a la Universitat ha estat el padrí de la graduació del Grau en Fisioteràpia

Josep Argemí: “M'agradaria que a la Universitat hagueu après a aprendre”
Els nous fisioterapeutes de la setena promoció del Grau en Fisioteràpia van celebrar l'acte de graduació amb l'antic rector de UIC Barcelona, el Dr. Josep Argemí, com a padrí. En el seu discurs, el Dr. Argemí va posar l'accent principalment en el paper de la Universitat “no només per formar-vos com a professionals de la fisioteràpia sinó també per ajudar-vos a créixer personalment, desenvolupant valors com la solidaritat, la constància, l'amistat o la il·lusió per innovar”. En aquest sentit va confessar que “m'agradaria que al llarg del vostre pas per la Universitat hagueu après a aprendre”. 
 
Argemí, a més a més, considera que és molt important que els estudiants tinguin la capacitat d'adaptar-se a les circumstàncies que es vagin trobant al llarg de la seva vida. “La fisioteràpia, com tantes professions, canviarà moltíssim durant els anys que treballeu a causa de les noves tecnologies”, va afirmar, “no obstant això, crec que en el sector de la salut, el factor humà sempre serà necessari.”
 
L'antic rector també va destacar la gran evolució que experimenten els alumnes des del primer curs de la carrera fins que acaben quart i, com a professor, “és una gran satisfacció poder veure aquest canvi al llarg de la vostra vida universitària”. Amb tot, ha confessat que “espero que tot el que heu après aquí us serveixi al llarg de la vostra carrera professional”. 
 
Després del discurs del Dr. Josep Argemí es va fer el lliurament dels diplomes de graduació, seguit del discurs del representant de la promoció. L'acte va ser clausurat per l'actual degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, el Dr. Albert Balaguer, i va finalitzar amb el cant de l'himne universitari Gaudeamus Igitur.