Xavier Oliver rep el premi June Nystrom de Fisioteràpia 2019

22/11/19
Comparteix aquesta informació

El director del Departament de Fisioteràpia va rebre el prestigiós guardó en el marc de la Nit de la Fisioteràpia, acte amb el qual es va clausurar la Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica

Xavier Oliver rep el premi June Nystrom de Fisioteràpia 2019
El 15 de novembre el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va celebrar la Nit de la Fisioteràpia, acte que va acollir el lliurament del Premi June Nystrom de Fisioteràpia 2019. Aquest guardó és un reconeixement als fisioterapeutes que han destacat més en l’àmbit professional, social, docent i científic. En aquesta ocasió, Xavier Oliver, director del Departament de Fisioteràpia de UIC Barcelona, i la fisioterapeuta Roberta Ghedina van rebre el premi ex aequo.
 
La Nit de la Fisioteràpia va ser també l’acte de clausura de la IX Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica, celebrada al llarg del dia 15 a L’Hospitalet de Llobregat. La Dra. Almudena Medina, professora del departament de Fisioteràpia i sotssecretària de la Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia, va ser l’encarregada de pronunciar el discurs d’obertura de la trobada. Més de 500 professionals es van citar en aquesta jornada, que va tenir ponències magistrals i masterclass a càrrec de prestigiosos experts en diferents àrees.