«The Sight», «Instantes» i «Cuadro de una obsesión», primers projectes finals de grau a la Facultat de Ciències de la Comunicació

21/02/13
Comparteix aquesta informació

Alumnes de la primera promoció de Comunicació Audiovisual que han cursat els estudis de grau en el nou espai europeu d'educació superior van defensar davant un tribunal els curtmetratges que van elaborar com a Projecte Final de Grau el dimecres 20 de febrer passat.

«The Sight», «Instantes» i «Cuadro de una obsesión», primers projectes finals de grau a la Facultat de Ciències de la Comunicació

Els alumnes van presentar tres curtmetratges: «The Sight», «Instantes», i «Cuadro de una obsesión». El tribunal va estar format per Carlos Losilla (col·laborador cinematogràfic de La Vanguardia i El Punt Avui), Adolfo Blanco (fundador i conseller delegat de A Contracorriente Films), Sergi Pérez (director de cinema, videoclips i publicitat, graduat a l’ESCAC). Com a representants de la Facultat de Ciències de la Comunicació, entre els membres del tribunal, també hi van ser Ricard Mamblona (cap d’estudis de Comunicació Audiovisual) i Isabel Villanueva (vicedegana de la Facultat de Comunicació).

Després de la presentació, el tribunal va coincidir a destacar que els treballs suposen un primer contacte amb el que hauran d’afrontar quan, en uns mesos, acabin la cursa.

En el procés d’elaboració dels projectes els alumnes han comptat amb l’ajuda de les professores Raquel Crisóstomo, Isabel Villanueva i Aurora Oliva, de la Facultat de Ciències de la Comunicació; Sandra Simó i Joan Marimón, com a assessors de guió; Neus Rodríguez, com a analista de projectes, i Jos Man, que ha estat el tutor dels tres treballs.