Sílvia Albareda fa una estada de recerca a Roma

20/06/18
Comparteix aquesta informació

La Dra. Sílvia Albareda ha realitzat una estada de recerca de tres setmanes (d’abril a maig) a la capital italiana. Durant aquest temps ha treballat amb investigadors de la Universitat Pontifícia de la Santa Creu i amb els professors del projecte interuniversitari “Joint Diploma en Ecologia Integral”.

Sílvia Albareda fa una estada de recerca a Roma
Universitat Pontifícia de la Santa Creu

A més a més de la col·laboració amb altres investigadors, la professora de la Facultat d’Educació va participar amb una ponència a la sessió sobre la “Contribució de les religions presents a Catalunya als objectius de desenvolupament sostenible”, treball que neix de la recerca feta amb RELIG 2014 i liderada per UIC Barcelona. 

També va impartir una xerrada als ambaixadors de Llatinoamèrica al Vaticà sobre “Educació per a la sostenibilitat integral a la universitat”. 

La Dra. Albareda ha aprofitat l’estada a Roma per establir possibles recerques compartides entre investigadors italians de diverses universitats sobre la contribució de les religions a la sostenibilitat.   

En els propers mesos es publicarà el capítol el llibre “Repensando la sostenibilidad” i el llibre Religions and sustainable consumption de la Càtedra d’Ètica Ambiental de la Universitat d’Alcalà d’Henares, en els quals ha contribuït la professora des de Roma.