“Sin Correspondencia”, nominat al 13th Early Bird Festival de Bulgària

19/09/17
Comparteix aquesta informació

El curtmetratge que van fer com a projecte final de grau el curs passat els ara alumni Núria Audi, Santi Gilabert, Luis Meseguer, Alfons Ruata i Santiago Rubiras ha estat seleccionat per a la 13a edició del Early Bird Festival, de Sofia (Bulgària). També van participar en la pel·lícula altres alumnes de Comunicació Audiovisual de UIC Barcelona.

“Sin Correspondencia”, nominat al 13th Early Bird Festival de Bulgària
Part de l'equip de 'Sin Correspondencia' recollint el Premi IMMA 2017
 

Va ser l’últim treball de la carrera, i ara ha començat la cursa dels festivals: qui sap si en vindran més! “Sempre és molt il·lusionant veure que el teu treball de mesos –explica Santi Gilabert, productor del curtmetratge– té sortida més enllà d’un simple treball de fi de grau”.

De l’1 al 5 de novembre, dos membres de l’equip viatjaran a Bulgària per assistir a l’Early Bird Festival. L’organització cobreix les despeses i, si guanyen, s’emportaran una suma de diners per finançar el pròxim projecte.

Sin Correspondencia –que ja va guanyar el Premi IMMA a millor projecte el mes de juny– explica la història del Marc, un jove carter de professió, però poeta de vocació. Mai no va arribar a manifestar públicament els seus dots literaris, però aquesta passió secreta explota quan coneix la Marina, una artista una mica peculiar. Es tracta d’una comèdia que et fa sentir, sense buscar la rialla, i aconsegueix que el públic empatitzi amb el protagonista.

La selecció a l’Early Bird Festival és la primera que rep el projecte. Competirà, en la categoria de ficció, amb gairebé setanta treballs més. A part de Sin Correspondencia, només hi ha un curtmetratge de producció espanyola més en la selecció.