S’inaugura el curs esportiu 2016-2017 a UIC Barcelona

06/11/16
Comparteix aquesta informació

El 3 de novembre va tenir lloc l’acte d’obertura d’Esports a l’Aula Jardí del Campus Barcelona. Més de cent esportistes van assistir a l’acte. Pep Marí, psicòleg d’esportistes d’alt nivell, va impartir una conferència-taller sobre com els alumnes poden treure el màxim rendiment dels seus estudis i de les competicions esportives.

S’inaugura el curs esportiu 2016-2017 a UIC Barcelona

“Es juga com es viu”. Aquesta és una de les premisses de Pep Marí, psicòleg del CAR de Sant Cugat durant 28 anys. Un esportista frustrat que va fer de la psicologia la seva passió i que ha treballat amb campions del món i combinats nacionals com a psicòleg esportiu.

Marí va impartir una xerrada-taller als alumnes i els va parlar sobre els requisits per assolir l’alt rendiment, els pilars que han d’establir en el seu estil de vida per obtenir els millors resultats, com contrarestar la pressió en moments decisius i la diferència entre implicació i compromís amb els companys. “L’esportista d’alt rendiment ha de poder, voler, saber i aprendre dels seus errors per assolir el màxim rendiment en la seva activitat”, va declarar.

Belén Zárate, vicerectora de Comunitat Universitària, va presidir l’acte i va parlar als alumnes sobre els valors de l’esport a la Universitat. "L’esport a UIC Barcelona és una eina fonamental en el vostre desenvolupament integral com a persones. A més d’afavorir un sa desenvolupament físic, volem que aprengueu valors com la companyonia, l’esforç, la constància, el compromís i la professionalitat”.

D’altra banda, Ernest Martínez, responsable d’Esports, va repassar els èxits i triomfs del curs passat i va parlar sobre els nous projectes esportius de la Universitat.