Tallers i visites guiades per als nous alumnes internacionals d’intercanvi

15/09/17
Comparteix aquesta informació

Un any més, la Universitat aprofita els primers dies de setembre per donar la benvinguda als estudiants d’intercanvi, en total 163, un 20,15 % més respecte el curs passat. La novetat d’enguany ha estat la durada de l’acollida, van ser quatre dies d’activitats molt diverses adreçades a aquest alumnat exclusivament.

Tallers i visites guiades per als nous alumnes internacionals d’intercanvi

Durant els dos primers dies, els alumnes d’intercanvi van tenir l’oportunitat de conèixer la Universitat, les instal·lacions i els diferents serveis que hi ha. En aquesta ocasió, hi van participar alumnes del Consell d’Estudiants per millorar la integració i la cohesió dels alumnes locals amb els d’intercanvi. Entre les novetats que s’ofereixen als alumnes d’intercanvi per a aquest curs destaquen: el nou Servei d’Assessoria en Estrangeria o els Friday Meetups.

El tercer dia, els alumnes, procedents de 29 països diferents (6 més que en el curs anterior), es van trobar al Campus Sant Cugat per assistir al workshop “Culture Shock”, impartit per Águeda Quiroga, delegada del Trinity College de Hartford (Connecticut, EUA) a Espanya i experta en comunicació intercultural. Entre les nacionalitats més representades: Alemanya, Àustria, Regne Unit, França i Mèxic. Destaquen també Corea del Sud, Brasil, Perú, Estats Units, Canadà, Finlàndia i Equador, des del qual han arribat per primera vegada alumnes a la Facultat d'Educació. 

L’últim dia van tenir una visita guiada per conèixer alguns dels llocs i els monuments més emblemàtics de Barcelona: la Sagrada Família, el passeig de Gràcia, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, Montjuïc, la Barceloneta i el parc de la Ciutadella.

Sessió de Benvinguda 17-18 (estudiants d'intercanvi internacional)