‘Te siento’ i ‘Macarena’ participen al Pitching Audiovisual Universitat Indústria organitzat pel Clúster Audiovisual de Catalunya

22/07/15
Comparteix aquesta informació

El documental Te siento i el curtmetratge Macarena són els projectes que la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC de Barcelona ha presentat al Pitching Audiovisual Universitat Indústria.

‘Te siento’ i ‘Macarena’ participen al Pitching Audiovisual Universitat Indústria organitzat pel Clúster Audiovisual de Catalunya

El Pitching està organitzat pel Clúster Audiovisual de Catalunya i les universitats catalanes que ofereixen el grau en Comunicació Audiovisual. Tots dos projectes van resultar guanyadors en la categoria de Millor Projecte als Premis IMMA 2015, la mostra audiovisual que organitza la Facultat cada any, en què els alumnes projecten els Treballs de Fi de Grau.

Els dies 21 i 22 d’octubre de 2015 tindrà lloc el pitching al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Després d’una selecció prèvia de projectes, primer per les universitats i després per la indústria, es presentaran 27 projectes, de ficció, documental i nous formats audiovisuals, davant una seixantena d’empreses catalanes del sector audiovisual.

Un pitching consisteix a presentar de manera breu un projecte davant de potencials inversors amb l’objectiu de captar la seva atenció i iniciar així un possible acord.

L’objectiu d’aquesta iniciativa pionera és facilitar la professionalització dels alumnes dels últims cursos de grau i màster de comunicació audiovisual o cinema, establir ponts de contacte que facilitin la incorporació a la indústria de les noves promocions universitàries i detectar d’aquesta manera, el talent emergent.