Toni Mora, nou president de l’Associació d’Economia de la Salut (AES)

21/06/19
Comparteix aquesta informació

Toni Mora, vicerector d'Innovació, Recerca i Transferència de UIC Barcelona, ha estat nomenat president de l'Associació d'Economia de la Salut (AES) després d'una renovació de dos membres de la Junta Directiva.

Toni Mora, nou president de l’Associació d’Economia de la Salut (AES)

Així ho va consensuar la direcció de l'organització en el marc de les XXXIX Jornades d'Economia de la Salut que es van desenvolupar del 12 al 14 de juny a Albacete amb el lema “La transparència és saludable: la importància de la rendició de comptes”. En la inauguració de les jornades, hi va participar la ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social, María Luisa Carcedo.

El Dr. Toni Mora era fins ara vicepresident segon d’AES. El Dr. Mora, catedràtic d'Economia Aplicada de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, és autor de nombrosos articles en l'especialitat d'Economia de l'Educació i de la Salut i dirigeix ​​també l'Institut de Recerca en Avaluació i Polítiques Públiques de UIC Barcelona.

L'Associació d'Economia de la Salut (AES) té l’objectiu de facilitar als seus membres l'exercici de les activitats pròpies de l'Economia de la Salut i estendre l’interès a altres professionals, particularment els sanitaris, en aquesta àrea científica, propagant mètodes uniformes per al desenvolupament d’aquesta àrea. També promoure i difondre els estudis d'Economia de la Salut per facilitar la formació d'experts, l'intercanvi entre professionals i la confrontació dels estudis i investigacions, entre d'altres.