Toni Mora, president del comitè científic d'unes jornades sobre economia de la salut

30/05/14
Comparteix aquesta informació

Toni Mora, degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, ha estat president del comitè científic de les XXXIV Jornadas de Economía de la Salud, que, des de dimecres fins avui, han reunit a la Universitat Pública de Navarra 400 experts de 17 països per debatre el futur de la gestió de la sanitat en l'actual conjuntura econòmica .

Toni Mora, president del comitè científic d'unes jornades sobre economia de la salut

Les jornades es van inaugurar dimecres en un acte presidit pel vicerector de Recerca de la Universidad Pública de Navarra, Alfonso Carlosena. També hi van participar Cristina Ibarrola, directora general de Salut del Govern de Navarra, Marta Trapero, presidenta de la Asociación de Economía de la Salud, Eduardo Sánchez Iriso, com a president del comitè organitzador de les jornades, i Toni Mora, com a president del comitè científic.

A la trobada hi han participat més de 400 experts i s’han analitzat temes d’actualitat com els models de gestió dels serveis sanitaris, l’atenció a llarg termini i les malalties cròniques, la prevenció del tabaquisme, o l’atenció a la dependència en una conjuntura econòmica tan adversa com l’actual. També s’ha parlat sobre la importància de l’avaluació de les polítiques sanitàries per poder adoptar les decisions més òptimes, tant en l’àmbit públic com en el privat.