Tot a punt per la UNIRUN, la cursa de les universitats

13/02/17
Comparteix aquesta informació

L’Esport Català Universitari (ECU) presenta la tercera edició de la UNIRUN, la Cursa de les Universitats, a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, col·laboradora de la prova. Està promoguda per les dotze universitats catalanes amb el suport de l’ECU, la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i organitzada per Gaudium Sports.

Tot a punt per la UNIRUN, la cursa de les universitats

El circuit d’aquesta cursa universitària de 6.779 metres passa pel districte de Sant Martí de Barcelona, pel Port Fòrum i per la Platja de la Pau de Sant Adrià de Besòs. La cursa, que se celebra per tercer any, està oberta a tothom que tingui relació amb les universitats participants: antics i futurs alumnes, professors i personal, familiars, etc.

Durant la presentació de la cursa, Gerard Figueres, secretari general de l’Esport, va explicar que la UNIRUN es va crear per fomentar l’esport en els universitaris. A l’acte, hi van assistir personalitats com Carlos Pérez del Valle, rector de la Universitat Abat Oliba CEU; Joan Callau, alcalde de Sant Adrià de Besòs, i Gabi Arranz, director de Promoció i Esdeveniments Esportius de l’Institut Barcelona Esports. L’edició d’enguany té una padrina molt especial: l’atleta popular Nicole Ribera.

El tret de sortida de la UNIRUN serà a les 9.30 h del matí del 5 de març, al Parc dels Auditoris del Fòrum, i acabarà al mateix lloc. Per inscriure-s’hi cal visitar el web de la cursa: www.unirun.cat, on hi ha tota la informació necessària. El termini acaba el dia 28 de febrer a les 23.59 h.