Tres experts analitzen els recursos docents i les sortides professionals amb els alumnes de quart

06/04/18
Comparteix aquesta informació

L’activitat, oberta a tothom, es va dur a terme el 21 de març i estava enfocada als alumnes de quart de la Facultat d’Educació.

Tres experts analitzen els recursos docents i les sortides professionals amb els alumnes de quart

Salvador Vidal, vicedegà de la Facultat d’Educació de UIC Barcelona, va actuar de moderador i va participar en la taula rodona acompanyat per Pepi Boada, Pilar Casals i Eduard Martorell els quals van parlar sobre els recursos docents i les diferents sortides professionals.

Pepi Boada és la cap del CRP de Santa Coloma. Els CRP són equips que donen suport als centres i als mestres en les tasques docents i en les activitats pedagògiques. En funció de la demanda, també poden fer cursos de formació que després serveixen com a mèrits computables davant les oposicions.

Pilar Casals, inspectora d’ensenyament, va parlar de les eines per apuntar-se a les oposicions i sobre com accedir a la xarxa pública.

El tercer convidat va ser l’Eduard Martorell. L’Eduard, d’Enciclopèdia Catalana, va tractar el tema de les diferents opcions i sortides professionals, per exemple elaborar material per a les escoles o llibres de text.