UIC Barcelona acollirà el Center for Studies of Sleep Medicine AdSalutem Institute-UIC

21/03/18
Comparteix aquesta informació

El centre neix fruit del conveni signat entre la Universitat Internacional de Catalunya i AdSalutem Institute - Sleep Medicine, amb l’objectiu de desenvolupar programes de formació i recerca sobre el son saludable.

UIC Barcelona acollirà el Center for Studies of Sleep Medicine AdSalutem Institute-UIC

El Campus Salut Sant Cugat acollirà el nou Center for Studies of Sleep Medicine AdSalutem Institute-UIC, amb la voluntat d’impulsar el coneixement i la formació especialitzada en la medicina del son.

El Center for Studies of Sleep Medicine AdSalutem Institute-UIC té nombrosos experts en l’àmbit de la medicina del son, que portaran a terme diferents projectes de recerca i programes de formació amb l’objectiu d’incrementar el coneixement existent en aquest camp en tots els seus àmbits. UIC Barcelona ja ha iniciat en aquest curs 2017-2018 una assignatura optativa de medicina del son en el temari del Grau en Medicina, per proporcionar als alumnes els coneixements per reconèixer els hàbits del son de la població i identificar-ne l’impacte en l’estat de salut, així com la capacitat de planificar el procés diagnòstic i terapèutic que cal aplicar enfront dels diferents trastorns del son.

En la signatura del conveni, hi han estat presents el Dr. Xavier Gil, rector de UIC Barcelona, i el Dr. Antoni Esteve, en representació d’AdSalutem Institute - Sleep Medicine.