UIC Barcelona celebra els actes Promise amb els graduats per donar-los la benvinguda a la comunitat Alumni

26/07/19
Comparteix aquesta informació

En els actes, organitzats per Alumni & Careers, s’han lliurat les orles i els llibres de promoció

UIC Barcelona celebra els actes Promise amb els graduats per donar-los la benvinguda a la comunitat Alumni
Moment de l’acte Promise COM’19 Afterwork Event

UIC Barcelona ha celebrat un total de deu actes Promise en els quals s’ha donat la benvinguda a la comunitat Alumni a 467 graduats el 2019 de les titulacions següents: Comunicació Audiovisual, Periodisme, Publicitat i Relacions Públiques, Medicina, Fisioteràpia, Odontologia, Infermeria, Educació Infantil i Primària, Arquitectura i Dret. 

En aquesta actes, s’ha lliurat als acabats de graduar la polsera Promers, que incorpora un USB amb l’orla en format digital, així com els llibres de promoció, que reben diferents denominacions segons la facultat: “Vademècum Medcina” (Medicina), “Vadenursing” (Infermeria), Vademècum Dental (Odontologia), “Vademestres” (Educació), “Vadefisio” (Fisioteràpia), “Arquitectes” (UIC Barcelona School of Architecture), “Comunicació” (Ciències de la Comunicació), “Humanitats” (Humanitats), “B-ADE de la meva promoció” (Ciències Econòmiques i Socials) i “Llei orgànica de la meva promoció” (Dret). 

En els Promise d’Arquitectura, Comunicació, ADE i Dret s’hi va incloure un element nou: la Pronaos, una estructura d’arquitectura efímera creada per dos alumni d’Arquitectura: José Luis Cisneros i Joan Casals, d’Àgora Arquitectes. Aquesta estructura simbolitza el pas del món universitari al món professional. Els promers han participat en aquest acte simbòlic gravant un vídeo a l’interior de l’estructura en el qual han deixat testimoniatge del moment i han explicat les seves perspectives professionals de futur. 

Especialment rellevants han estat els actes de les facultats de Ciències de la Comunicació, Ciències Econòmiques i Socials i Dret. Sota la denominació Promise Afterwork Event, el món empresarial s’ha acostat al de la Universitat. D’aquesta manera, recruiters de les principals empreses col·laboradores amb les facultats han participat en aquest acte dirigit als promers en un còctel-networking al final de cada acte. 

L’acte Promise COM’19 Afterwork Event va tenir lloc a l’Hotel Ohla Eixample. Hi va participar la directora d’Havas Media Barcelona, Marta Coll, i la directora d’Arena Media Barcelona, Àngels Escobar, que van dirigir un keynote speech sobre el talent en el sector de la comunicació. 

D’altra banda, els Promise ADE’19 Afterwork Event i Promise DER’19 Afterwork Event es van desenvolupar a la seu de Barcelona del Banco Mediolanum. Aquesta vegada, el keynote speech va ser a càrrec del responsable de comunicació comercial de Banco Mediolanum i TEDX speaker, Lucca Lazzarini, que va parlar sobre “l’actitud com a pilar de l’excel·lència professional i el razoptimismo com a visió de futur”. Per part del sector empresarial, van acompanyar els promers, recruiters de Banco Mediolanum, Panaro Audit, MediaMarkt Ibèria, Mapfre, Geox Respira, MRW, Nautal, Condis, PIMEC, KPMG, EY, ECIJA Advocats, Amat Vidal Quadras Advocats, Cuatrecasas, el Jutjat penal de Barcelona i Brugueras i Alcántara & García-Bragado.